Selasa, 3 November 2009

ISU ASRI - AWAS...! jgn terperangkap dgn jerat terbaru ini...!!!!

jgn cepat melatah.. memang nampak jelas ini adalah keja petualang umno... seperti mana ulasan pm najis kit sebentar tadi..
"Saya tidak tahu apa motifnya. Tindakan ini (penahanan Dr Mohd Asri) dibuat oleh (jabatan agama) kerajaan negeri (Selangor). Ia tiada kena-mengena dengan kerajaan pusat."

bunyi nya sama seperti beliau bersumpah mengenai isu altantuya dulu & juga megenai rampasan kuasa negeri yg berlaku di Perak yg lalu... dia ni memang cekap berlakon!

pada pandangan aku ini semua memang kerja umno lahanat... disebabkan jawatan YADIM yg ditawarkan kepada Dr Asri. mungkin mereka ada calon kroni yg lain atau mungkin kerana Dr Asri sendiri tk menunjukkan minat terhadapjawatan tersebut dan mungkin akan menolaknya. dan juga dsebabkan Dr Asri sekarang kelihatan nya semakin cendrong ke arah pembangkang & ada pula ura2 akan menyertai salah 1 cabang pakatan. oleh kerana kebimbangan itulah maka Dr Asri mula dugut secara halus...

mengenai Dtk Hassa Ali, rassanya beliau tk tahu menahu mengenai perkara ini kerana kuasa beliau dlm JAIS pun terhad.

yg penting jgn cepat melatah & jump into the conclusion... bersama2 lah bergabung tenaga untuk membongkar siapakah petualang disebalik isu ini...
nampak macam ada pihak yg menangguk diair keruh, didalam suasana politik yg sedang bergolak d Selangor sekarang ini.

AWAS! jgn terperangkap dgn jerat terbaru ini!!!!

Tiada ulasan: