Isnin, 13 September 2010

Pembunuhan Sosilawati : Adakah 4 org ini sahaja yg akan di dakwa seperti mana kes Altantuya..??

oleh AnakKedah007

Adakah 4 org ini sahaja yg akan di dakwa seperti mana kes Altantuya...dimana org yg memberi arahan untuk membunuh tidak bersalah dan bebas diluar sana tetapi org yg membunuh sahaja akan didakwa...kita tunggu dan lihat..kerana ALLAH itu maha besar.. dia akan merungkai sendiri segala kekusutan yg cuba dikusutkan oleh manusia.....

4 mengaku bunuh, bakar Sosilawati
BANTING - Empat pekerja ladang buah-buahan dan ternakan milik seorang peguam bergelar Datuk mengaku terlibat membunuh dan membakar Datuk Sosilawati Lawiya, 47, dan tiga lelaki bersama jutawan kosmetik itu di Ladang Gadong, Tanjung Sepat di sini.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Mohd. Bakri Zinin berkata, berdasarkan pengakuan empat daripada lapan lelaki yang ditahan reman itu, polis kemudian berjaya menemui lokasi empat mangsa yang dipercayai ditahan, dibunuh dan dibakar di ladang ternakan tersebut.

"Kesemua lelaki terbabit mengaku membawa mangsa ke ladang seluas empat hektar itu sebelum dipukul sehingga mati dan mayat mereka kemudian dibakar.

"Abu mayat mangsa kemudian dibuang ke sebatang sungai berhampiran sebuah ladang ternakan di situ," kata beliau pada sidang akhbar di Ibu Pejabat Polis Daerah Kuala Langat dekat sini semalam.

Tiada ulasan: