Ahad, 7 November 2010

Alahai Muhyidin..Yg dok kata lepas tangan tang mananya..??

oleh AnakKedah

http://4.bp.blogspot.com/_naaZXXey95E/TNYCAuo56HI/AAAAAAAAEGA/VqvVfSMF3Sw/s1600/213.JPG
Alahai awat laa Malaysia dapat Timb. PM macam nie...kerja nak politik jaa 24jam sampai rakyat dok cempera macam nie pon masik nak kenen Kerajaan Negeri....Pada2lah Yidin oii/...

Ingatkan Sharizat & KJ ja nak buat statement BANGANG....rupanya timb. presiden pun haru biru jugak....Rasanya dia taktau kot apa itu MAJLIS KESELAMATAN NEGARA dan dia lagi taktau yg dia sedang memangku jawatan Pengerusi MKN sebab Perdana Menteri tengah MC..

MKN yg perlu buat meting awai lagi..... semua logistik dok dlm tangan Pusat. Peruntukan bencana bawah pusat. jadi kenapa nak pertikaikan kerajaan negeri? time2 banjir ni buang sat la pasai politik ni...apa salahnya sama2 support...

Siapa yang lepas tangan sekarang nie...MB dok perah otak dari awai kejadian lagi dan hg ada nampak dia pie berkempen kat GALAS kaa..tak pon jadi jangan laa main sedap mulut ja bercakap tuuu...hang kena ingat TUANKU SULTAN KAMI MURKA kepada golongan yg nak jadikan benda nie political millage.. ingat tuu DERHAKA KAT SULTAN nak habaq bagi....

Tiada ulasan: