Rabu, 7 November 2012

TS Anuar Musa dah call bapak Khyrel... hangpa dok makngut lagi wahai KFA..!!!

oleh AnakKedah007.blogspot.com

 

Nah ambik hangpa lena lagi wahai KFA... Jika dok buat makngout lagi pakai lepas pie kat orang lain laa HERO KESAYANGAN RAKYAT KEDAH nie... try la kounter tengok apa yg depa nak bagi kat KM tuu..jika kita tak mampu nak bagi mcm depa bagi tapi bagilah sekurang-kurangnya boleh bagi dia selesa hidup di Kedah...

Ajust la GAJI dia bagi naik sikit lepas tu bagi la RUMAH untuk dia tinggal kaa..alaaa nuuu banglo KCS belambak dok simpan buat apa... lepas tu pie la cari camry ka sebijik bagi kat dia sebagai imbuhan...

benda nie semua pelaburan... insya'alllah aihh nanti stadium penoh balik dapat cover semua aihh... sebab apa kami kata stadium boleh penoh... sebab kita layan LIGA PERDANA jaa...team yg ada boleh dikatakan LEVEL 2...sedangkan player kita LEVEL 1 yang main negara.. jadi nak susah hati apa...

Jika KM terlepas kira kita lepaskan tuah lah sebab nak cari striker tempatan utama negara seperti MAT YO ka AMRI YAHYA ka SHAFIQ RAHIM kaa kita dah tak ada modai nak beli dah... Jadi jaga la yang dok ada jangan terlepas... tapi jika dok buat LEMBAB macam gua kata sebelum nie pakai dok meroyan situ laa tahun nie nampaknya....

Benda nie kami tujukan kepada PRESIDEN KFA supaya cengei sikit buat keputusan... nak harap TUANKU ambik peranan beliau pun ada kat PUTRAJAYA sana dah tak dan nak ambik kisah benda-benda kecik nie... tapi dok simpan HARAPAN dalam hati kecik nie jugak JIKA TUANKU guna arahan ajaib beliau.. BETA NAK DEPA MAIN DENGAN KEDAH LAGI... perghhhh memang best punya..

Jika nak harap PRESIDEN dia galakkan player berhijrah... nak harap AJK PEMILIHAN KFA dok nampak macam 'geng-geng tangan ajaib nak pelingkup jaa'.... nak harap DR HAMDAN..nampak macam tak ada support jaa...kesian dia dok pusing sorang sana sini.....


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Keep on writing, great job!

http://ankasquake.com/groups/how-to-buy-real-active-twitter-followers-also-reduce-availability-of-your-website/
http://apeter.com/activity/p/159098/
http://amazonface.com/index.php?do=/profile-11174/info/
http://apple-obzor.ru/node/18711
http://andrewclarke.name/?q=node/5979

Here is my web site; andorra elevation map

Tanpa Nama berkata...

I think that everything posted made a bunch of sense. However, what about this?

suppose you added a little content? I ain't saying your information is not good., but suppose you added something to possibly grab people's
attention? I mean "TS Anuar Musa dah call bapak Khyrel... hangpa dok makngut lagi wahai KFA..!!!" is
a little plain. You should peek at Yahoo's home page and see how they write article titles to grab people to open the links. You might add a related video or a related picture or two to grab readers excited about everything've got to say.
In my opinion, it could make your posts a little bit more interesting.



http://voyagesunknown.com/content/strategies-general-requirements-how-buy-cheap-twitter-followers
http://wala-matteo.net/index.php?q=node/38871
https://eccyc.org.s56179.gridserver.com/node/52938
http://www.humanics.us/node/87563
https://www.virtualpre-k.org/es/node/136214
http://www.fffin.com/blogit/jamaalellisfrwaimgnx/real-world-facts-around-how-buy-cheap-twitter-followers
http://staging.2011.c4yw.org/forum/how-buy-cheap-twitter-followers-1-kept-date
http://www.calysis.be/node/3148
http://keunstmarkt.keunstwurk.nl/node/60033
http://wedding-tur.ru/forum/27633

my website - lebanon valley classics photos